注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

(● ̄▽ ̄●)雀大人の雀★巢

☆Do you remember me?☆

 
 
 

日志

 
 

我傻了……  

2010-10-26 20:00:43|  分类: 一事无成 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

上星期晚晚去“蒲”~变咗半只蒲精,结果就系死係酒精既力量下……呢个星期开始由于工作原因就又要日日被逼係屋企“从良”,街都冇得出,真係好唔惯既啫……

跟住我又发现男人有钱真係会身痕,不过就睇下痕既时候做咩既啫……好似我咁一个手痕居然想买6核同22寸屏幕……不过最后我既理智压制住了欲火焚身既冲动……我只不过係买咗个4核同19寸屏幕啫……

买完个4核后我马上后悔了,即刻有冲动想过两个月换个6核玩下……但听人讲话6核唔知点咁,搞到我捻紧系米等8核好D呢?!?!

准备下个月左右买部PS3,因为听讲破解咗了,我个青梅竹马劝我尽快入市,否则D价就要升了……

然后我睇岩咗部车窝,好靓,蓝色既,不过我就暂时未有咁多钱买住囖,何况我又未考车牌,所以呢个就迟一两年先买啦,过下眼瘾先~何况而家有得租车,考咗车牌后租部车玩下先都得架嘛,唔一定要买车嘛~

想去旅游又冇时间去,郁闷死了,不过我都未捻好去边旅游……

日日对住部电脑真係人都颠了,不过好彩做紧嘢既时候可以打机睇电影,哇哈哈哈哈哈

其实我都唔知自己讲紧咩嘢……当我发傻啦……

噢噢噢噢!差D唔记得咗添,我有几个F都问我有冇人想稳工做,叫我帮距地手请人窝……所以如果边个想稳嘢做可以话我听囖,我可以介绍你地去做,详细就到时先倾啦!

  评论这张
 
阅读(106)| 评论(4)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017