注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

(● ̄▽ ̄●)雀大人の雀★巢

☆Do you remember me?☆

 
 
 

日志

 
 

=。=痴总制……  

2010-01-08 02:54:33|  分类: 一事无成 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

突然捻起之前听过既呢个故事,就摞咗“痴总制”呢个词离做今日既标题

因为今日既我,绝对系痴咗总制……(● ̄▽ ̄●)

可能比D雨淋到我傻傻地烧坏脑啦!

同宝贝去地王嗰阵就系度讨论紧我阿妈既年龄问题,宝贝猪话我阿妈个样唔似咁老

然后我就讲咗一个“天大既秘密”比距听:其实我全家都系睇落与实际年纪不符既年轻,包括我在内

然后我就将我屋企人既年龄一个一个咁话比距听,然后再摞离同其它同年纪既人做对比,再摞符合其样貌既年龄层离做对比,然后再摞之前D人点评价我地屋企每个人既年龄既事例话比距听

跟住我见到宝贝块面上就一个表情:囧!哈哈哈哈!

去完地王后,宝贝要去恒宝,唔比我跟埋去窝!正好我又要去我姨妈度打煲,正好,哼,巴闭咩,家阵系我自己唔去,唔系你唔比我去呀!

稳到琴日宝贝系地王买既红色大眼镜戴住~跟住去到姨妈屋企照下块镜,嘿嘿,大家都知我既坏习惯就系对住镜就好容易会发老姣架啦!理所当然就疯狂自拍啦!于是就有咗本期主题了!

跟住打完煲就翻江南西稳翻我只宝贝猪~

啊距只嘢啊!同阿诗食寿司唔预埋我!

不过我都食到好饱了,而且前两日先连续两日食咗超多寿司落肚,都未排泄翻出离呢,哈哈!

跟住就到我只宝贝发姣了,其实我去到之前距就已经发紧既了,一入去就见到距系度影……

然后摞阿诗只眼镜试咗一下,哇,戴到我好似戴老花镜咁,都系红色嗰只好D……

跟住宝贝就话要同我影相……无奈!念在你第一次上镜,我配合下你,浪费下D表情啦!

哈哈哈哈!跟住就有咗好多痴总制既相了……

跟住无惊无险,又过一天!

(● ̄▽ ̄●)

  评论这张
 
阅读(78)| 评论(1)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017