注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

(● ̄▽ ̄●)雀大人の雀★巢

☆Do you remember me?☆

 
 
 

日志

 
 

盗我博客嗰条粉肠  

2009-10-26 18:15:29|  分类: 受够 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

我唔知边个盗我BLOG,我剩係知道,2009年10月25日早上9点我BLOG被盗了

你个“剑”人,上传晒阿娇D相上我BLOG巴楞啊?开晒我D私密相册托啊?

对我冇咩损害嗰窝,D相又冇露点又冇色情!阿娇又唔系我条女,最多米比你见到我之前D女自拍既相!

不过咁做证明你人品极其低劣,你简直唔配做人!

我係度仅以个人名义问候你全家包括祖宗十八代“安好”啊!我指既系“安息好”啊!

改我密码提示问题做“我密码是什么”咁串啊嘛?有种你而家再盗多次啊嘛笨七!

死垃圾,你以为你係黑客啊?你不过係D下三流既用盗号软件既傻仔咋,低B,收皮啦你,想用盗我号离证明自己既技术?我可以同你讲,你未够班啊!

我不过係出面D有病毒既机度上过BLOG,呢点係我疏忽,亦都只不过係因为咁而导致你成为咁多年离第一个盗我号成功既人,不过你唔好以为你自己盗号好巴闭,我讲过,有种,你再盗一次比我睇下,我唔係出面既电脑度上,你试下啊嘛?

垃圾!

  评论这张
 
阅读(90)| 评论(3)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017