注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

(● ̄▽ ̄●)雀大人の雀★巢

☆Do you remember me?☆

 
 
 

日志

 
 

越大……就越丑陋……  

2009-09-03 17:14:40|  分类: 谁羡慕像我这样强 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

天啊……真係唔係讲笑

人地一般都係越大越靓,点知我就发现自己好似越大越丑陋咁……

妈咪啊……做咩你会生到我咁架……呜……

睇翻以前D相发现而家同以前比,以前好睇好多……咩回事啊?

有人话係我既头发问题……呜……下次打死都唔剪到D头发咁短了……

但有咩计呢?之前个伤都未完全好晒……呜……差唔多过咗4个月了仲未好翻晒……

琴日係个群度听人讲话有师妹话我似洪卓立……我心捻,我几时似过距?如果我有洪卓立咁靓仔就好啦,似距3成都够啦,仲洗鬼咁折堕咩,呜……明润我既……

点~算~啊~~~~我~唔~制~啊~~~~神啊救救我吧!!!!

跟住仲要比某人话我粗鲁,话我做咩都好大力,郁闷……习武之人又岂有不粗之理呢?何况我自己根本完全唔觉得自己有用力既时候距都话我放嘢大力……天啊……

跟住屋企栋厨房门把锁坏咗,逼不得已之下我将厨房门踢烂了(否则去唔到厕所)……好端端一栋充满我回忆同埋之前成日夜晚去厕所都会撞到既门就咁比我踢烂咗,真係心痛……

然后只死衰仔CC就学咗一样新杂技——好似老鼠咁倒掉爬墙!距居然可以好似仓鼠咁倒掉住爬上我部空调嗰一格……真係好既唔学,坏既就学到十足十……再拽D,迟早阉咗你~~

死人09年,快D过啦!邪到不得了!

  评论这张
 
阅读(80)| 评论(30)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017