注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

(● ̄▽ ̄●)雀大人の雀★巢

☆Do you remember me?☆

 
 
 

日志

 
 

我今日农历生日……  

2009-08-09 18:53:22|  分类: 年年有今日 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

今日係农历6月19日,观音诞,即系我既农历生日

今日落雨,好大雨……不过我都係冒雨陪我亲爱既BEE哥死路比出咗去行街街!

行边度?陪咗距去蓝天买衫裤买鞋囖!汗,今日我农历生日,居然要变咗要我陪距去买嘢……

距就艳福不浅啦!除咗我之外仲有两个靓女陪距去!距前女友同距前女友个F!

呢两个靓女就不得了囖,讲价能力十分高强!距地仲同我讲话,下次我要买衫,叫埋距地离啦,距地帮我讲价,哈哈,好,我肯定叫你地既!你地到时唔好话唔得闲就得啦!

不过今日我都冇收到任何人比我既生日礼物,哈,但我既前度却係今日“还”咗一份好特别既“礼物”比我,至于係咩,唔提了,冇需要讲出离

另外,鉴于现时既情况,我想顺便同大家讲句,我知道唔少人一直以离都好关心我甚至係某人既情况,但係,各位我既朋友或者係距既朋友而又可以联络到我既人,请唔好再问我关于黄宇君既嘢了,无论你地点样觉得不可置信、几惊奇、几难接受都好,一切都已经係事实,係所有既事都已经係事实,冇任何虚假成份,而且,距而家,已经同我冇关系了,所以,希望各位关心我或者关心距既朋友,请尊重一下我现时既生活同我现时既感觉,尽量唔好再问我关于距既事了,如果非得要问关于距既事,请各位尽量去问翻距自己本人,係呢度我再一次多谢大家既关心

过埋今日,无论係西历定农历,我都大一岁了,希望以后我可以有个新既生活,希望我可以成长,唔单止身体上,仲有思想上,能力上。

  评论这张
 
阅读(131)| 评论(14)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017