注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

(● ̄▽ ̄●)雀大人の雀★巢

☆Do you remember me?☆

 
 
 

日志

 
 

提前升带?!  

2009-07-28 12:53:18|  分类: 谁羡慕像我这样强 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

头先落课,接到姨妈个电话,话30号嗰日同埋表妹舅父舅母一齐去香港玩,31号去迪士尼

但我31号要升带,跟住距就问我可唔可以推迟另选第日

跟住我打比陈教问,陈教就话咁就30号早上升带啦

即系话,剩翻一日时间比我练了,提前咗一日升带

有冇信心呢?我觉得我有!我可以!

头先上课打实战了,同个高色带过我既人打,我冇输到,哈哈

就因为头先嗰场实战,奠定咗我既信心,我係得既,只要我努力,尽力,我就可以!

我生日嗰日睇离都要係香港过了……各位朋友对唔住啦,唔可以係广州陪你地!

不过你地既祝福同鼓励我会收到的,我翻离嗰阵就会回复你地架啦!

  评论这张
 
阅读(93)| 评论(8)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017