注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

(● ̄▽ ̄●)雀大人の雀★巢

☆Do you remember me?☆

 
 
 

日志

 
 

关于我和我爱人资料被盗用事件以及昨天关闭博客的声明  

2009-06-08 23:43:39|  分类: 受够 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

最近呢两个星期都几多烦事发生

我真係唔明点解有人可以无聊得咁交关,居然盗用他人既资料然后冒认他人身份,跟住上网乱讲嘢,你无唔无聊D啊?

你周围稳人起我底,算,我比你起,你就算起我底咁你又可以做D咩?想搞事?我接着就系

跟住你起我底既消息比我既人发现咗,理所当然人地紧系第一时间向我报告架啦,然后你居然话因为司法你稳离起我底既人走漏消息比我知道,然后就因为咁而要去司法打人地?

我觉得你都几搞笑下,如果我同你讲,系其它学校既人话我知既,你系米要走去其它学校打埋其它学校既人啊?

你要打司法嗰个人,我可以明确同你讲,我唔识距,所以你去打距,关我鬼事,我系唔会理、唔会插手,最多我放学嗰阵等睇戏既啫,你要去打,你自己打饱距

不过我想同你讲,我唔插手我唔理啫,你真系当司法其它既人死既?先唔好讲话嗰D队长之类既教师级人物了,就从学生离讲,你以为司法冇能人?你以为司法既人随便你话打就打?你系咁远既地方打到去司法,打到咁远,你仲有冇力打啊?

不过总之呢件事我就唔会插手理既,你中意打距关我X事,除非你搞到去我头上既啫

同埋我地司法垃圾唔垃圾,貌似都系我地既事,唔关你事挂?你起个博客地址叫做sifalaji用拼音拼出离就系“司法垃圾”,跟住仲要自己锁住个博客唔比人入去睇,你咩意思啫?博咩啫你到底?博丢啊?

但系仲有,你盗用我同我老婆张相同埋我地既名同身份,上网乱讲嘢,呢样嘢我就真係要同你计清楚

我警告你好即刻将我同我条女既资料同相之类既嘢全部撤走,停止冒认我地既身份系度乱讲嘢,否则我会不惜任何方法去追究你既责任!

特别唔好摞我条女离教飞!否则为咗我条女我将会立刻对你采取行动!我无论如何都要抄你出离!我理得你系边个!你如果想我采取咁既行动既话,你即管继续试下!

你係咁想搞事既,直接约时间地点出离就系啦!你系背后搞咁多嘢做咩啫?你系背后搞埋晒D小动作为咩啊?破坏我同我条女之间既感情?破坏我同我条女既声誉?你博咩啊?我警告你你再搞埋晒呢D小动作既,后果自负!

跟住到另一件事,6月7日我同我条女同时关闭博客既原因

首先第一就肯定系受到身份盗用事件既影响,所以我地先关闭博客一日作为内部检查,防止受害进一步扩大

其次就系发生咗一D现阶段不便透露既事情,所以需要关闭博客,系咩事我地以后会公布,不过而家未系时候,等我地解决咗呢件事情之后就会讲既了

不过放心,绝对同我地之间既感情问题无关,我同我条女既感情非常稳定而且甜蜜,只不过系由于其它人既原因发生咗咁多事,所以先史无前例咁关闭博客做“内部维护”

总而言之而家我地博客从新开放了,一向有留意既人可能就会发现好似少咗D咩咁,其实冇少到,不过大家暂时睇唔到啫,等所有事情解决后,包括身份盗用危机过后,呢D“少咗既嘢”自然就会重新出现了,大家放心吧

  评论这张
 
阅读(152)| 评论(13)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018