注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

(● ̄▽ ̄●)雀大人の雀★巢

☆Do you remember me?☆

 
 
 

日志

 
 

圣诞老人~剥衫剥裤~疯了!囧!  

2009-12-25 10:17:04|  分类: 一事无成 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

讲起呢几日,就真系疯狂……

首先冬至嗰日同屋企人去食饭,同阿妈经过芳村嗰边啦

途中我阿妈话“今日好热啊”咁,跟住路边有一个男子,我地唔识既,路人,插口讲咗句:靓女,今日紧系热啦,除几件衫就唔热架啦……

我劲囧……我阿妈无语,我系后面笑到肚都痛埋……

估唔到我阿妈几十岁人都居然仲比仔撩,哈哈哈哈哈,囧死我了

于是我就同我阿妈讲话:老母,估唔到你几十岁人居然都仲风韵犹存窝,居然有仔撩你,冇女撩我既

我更加估唔到既系我阿妈居然好唔知丑咁答翻我一句:紧系啦洗麦讲,你阿妈我啊不知保养得几好,早几年既话仲后生过你啊,沟我D仔排队排到去尖沙咀啊……

我再一次囧了……

跟住到平安夜嗰日,我既宝贝老婆BOBO上咗离我屋企稳我窝,系电梯度同我阿妈撞到正

跟住我阿妈后来居然问我“喂头先离稳你嗰个女仔系米阿君(黄宇君)离架”

我就话“你痴线啊?阿君咁样既咩?阿君同我散咗咁多个月啦又点会离稳我啊?搞笑啦你真系”

点知我阿妈居然答一句:吓?唔系阿君离既咩?咁似样既?

我劲囧,只好话距一句:两个根本一D都唔似样,你老花太严重了,去睇眼科啦……

跟住圣诞节嗰日啦,我有个识咗几年既兄弟结婚窝,真系恭喜距啦

讲起嗰日就真系坎坷,首先一早陪只死路比翻咗学校接距条女啦,然后周围跑,折磨我到夜晚……

跟住听讲白云山有人造雪,人山人海,都唔知坚定流既,但好多人都向白云山跑咗过去

嗰日系白云山走鬼既人就真系发达囖

呢几日,真系疯狂地囧啊

  评论这张
 
阅读(138)| 评论(17)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017